OMMIJ bekroond als het Beste Ayahuasca Retreat in de LUX Awards 2023

aug 22, 2023

Samenvatting:

  • OMMIJ is verkozen tot het beste Ayahuasca Retreat van 2023 in Spanje.
  • Opgericht door Ramon Geurts, OMMIJ biedt een veilige en respectvolle ruimte voor diepgaande spirituele reizen met Ayahuasca en plantengeneeskunde.
  • Ayahuasca, een eeuwenoude heilige drank, kan trauma’s genezen en de verbinding met onszelf en anderen versterken.

Uitgeroepen tot Beste Ayahuasca Retreat van 2023.
Lux heeft onlangs een boeiende blog geschreven over de onderscheiding die OMMIJ heeft gewonnen. Hier delen we enkele inzichten uit die blog:

Bij OMMIJ zegt men: “Wij hebben ons leven gewijd aan het veilig en respectvol begeleiden van onze deelnemers tijdens hun Ayahuasca- en Plantgeneeskunde-reizen en hen helpen spirituele, mentale en fysieke genezing te vinden.”

Ayahuasca, traditioneel bereid door een sjamaan, is een drankje gemaakt van de bladeren van de Psychotria viridis struik en stelen van de Banisteriopsis caapi wijnstok. Deze eeuwenoude heilige drank wordt gebruikt voor spirituele en religieuze ceremonies.

“OMMIJ komt van de Nederlandse woorden “om” en “mij”. Wij geloven dat veel psychologische aandoeningen, zoals depressie en angst, worden veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen uit de kindertijd, die hebben geleid tot een scheiding tussen iemands zelf en zijn emoties, gevoelens en lichaam.”

De oprichter van OMMIJ, Ramon Geurts, begreep dat ieder van ons alle tools binnenin heeft om te genezen. Maar vaak zijn deze tools begraven onder jaren van trauma en pijn. Door zijn kennis van plantengeneeskunde te delen, hielp Ramon tienduizenden mensen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken voor heling.

Een andere uitspraak van het team: “Door een perfecte combinatie van op planten gebaseerde genezingsmethoden en oude technieken zoals yoga en meditatie, stellen we onze deelnemers in staat hun authentieke zelf te vinden, hun volledige potentieel te realiseren en een zelfbepaald, bewust en doelgericht leven te leiden.”

OMMIJ heeft een enorme impact gehad. Met meer dan 1.000 vijfsterrenbeoordelingen en meer dan 40.000 tevreden deelnemers, heeft OMMIJ levens veranderd op manieren die men zich nooit had kunnen voorstellen.

De boodschap van het OMMIJ-team is duidelijk: “Voor die mensen is OMMIJ hun stam geworden: een liefdevolle en zorgzame gemeenschap van vrije zielen en ruimdenkende mensen waar iedereen zijn gevoelens kan uiten, zijn hart kan openen, betekenisvolle lessen kan delen, inspiratie en steun kan krijgen, maar ook het leven kan vieren en kan genieten van een goede lach. Naar een ceremonie bij OMMIJ komen betekent thuiskomen.”

Dankzij hun voortdurende groei staat OMMIJ open voor samenwerkingsmogelijkheden met geïnteresseerde resort/retreat ondernemers wereldwijd.

Klaar voor je retreat?

Ja, zeker!
De Mystieke en Helende Reis met Ayahuasca

De Mystieke en Helende Reis met Ayahuasca

Ayahuasca is steeds populairder geworden in westerse culturen, omdat mensen uit alle lagen van de bevolking op zoek zijn naar spiritueel ontwaken en genezing. Deze krachtige drank uit het Amazone-regenwoud wordt al eeuwenlang door inheemse stammen geconsumeerd als een...

Lees meer
Verkenning van de Diepten van DMT: Een Reis met OMMIJ

Verkenning van de Diepten van DMT: Een Reis met OMMIJ

In onze onophoudelijke zoektocht naar zelfontdekking en spiritueel ontwaken, hebben we een pad ontdekt dat niet alleen inzicht, maar ook transformatie belooft. Bij OMMIJ duiken we in de mystieke rijken mogelijk gemaakt door DMT (dimethyltryptamine), een verbinding die...

Lees meer