Ervaringen

 

WEES REALISTISCH.
PLAN EEN WONDER

GELUKKIGE DEELNEMERS

VIJF-STERRENBEOORDELINGEN

Lees zo op::
Google, Facebook en Retreat Guru.

Ayahuasca ervaringen & getuigenissen

Bij OMMIJ behandelen we onze deelnemers met respect, zorg en medeleven. We werken met hen samen om hen te helpen het beste uit hun Ayahuasca-reis te halen. We zijn dankbaar als onze deelnemers een diepgaande helende ervaring hebben. Vaak noemen ze dit hun ‘spirituele ontwaken’. Sommigen spreken zelfs van een wonderbaarlijke ervaring.

De resultaten van onze Ayahuasca-ceremonies

IN 2019 HEBBEN WE MEER DAN 5000 DEELNEMERS GEVRAAGD NAAR HUN ERVARINGEN. DIT ZIJN DE RESULTATEN:

SPIRITUELE
BETEKENIS

%

van de ondervraagden rangschikte hun Ayahuasca-ceremonie bij OMMIJ in de top vijf van de belangrijkste spirituele ervaringen van hun leven.

%

zei dat hun ervaring bij OMMIJ de belangrijkste spirituele ervaring van hun leven was.

ZINVOLHEID

%

van de respondenten gaf aan dat hun Ayahuasca-ceremonie bij OMMIJ in de top vijf van de meest betekenisvolle ervaringen van hun leven staat.

%

zei dat hun Ayahuasca-ceremonie bij OMMIJ de meest betekenisvolle ervaring van hun leven was.

WELZIJN EN LEVENSVREUGDE

%

van de respondenten gaf aan dat hun welzijn en levensvreugde sterk zijn toegenomen als gevolg van hun Ayahuasca-ceremonie bij OMMIJ..

 

%

zei dat hun welzijn en levensvreugde matig waren toegenomen als gevolg van hun Ayahuasca-ceremonie bij OMMIJ.

 

LUISTER NAAR ONZE DEELNEMERS DIE HUN BOEIENDE VERHALEN OVER HUN AYAHUASCA-ERVARINGEN VERTELLEN BIJ DE OMMIJ HEALING CENTERS IN NEDERLAND EN SPANJE.

MÖBIUS UIT BELGIË DEELT ZIJN AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“IK BESCHOUW DE AYAHUASCA-CEREMONIE ALS MIJN NIEUWE VERJAARDAG”

Net als iedereen om hem heen vond Möbius dat hij het goed deed in zijn leven. Hij heeft een mooie vriendin, een goede baan en hij verdient goed geld. Diep van binnen wist hij dat er iets ontbrak en dat hij om de een of andere reden niet gelukkig was. Hij hoorde eindelijk de roeping van Moeder Ayahuasca en ging voor zijn eerste ceremonie naar OMMIJ in Nederland. Kijk hoe Möbius vertelt hoe Ayahuasca hem hielp zijn ego op te lossen, zich te verbinden met zijn Ware Zelf en elke dag gelukkig en dankbaar te zijn.

SARAH UIT HET VERENIGD KONINKRIJK DEELT HAAR AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“IK VOND VERLICHTING”

Na een lange tijd het gevoel te hebben gehad vast te zitten in haar leven, zocht Sarah uitgebreid naar de perfecte plek, waar ze zich veilig en comfortabel zou voelen om haar eerste Ayahuasca-ceremonie te doen. Haar keuze viel op OMMIJ en in april 2019 ging ze naar een retreat in Spanje. Kijk de video om te horen hoe ze haar ervaring beschrijft als het beste wat ze ooit heeft gedaan en hoe het niet alleen háár leven heeft veranderd, maar het leven van haar hele familie.

MATTHEW UIT HET VERENIGD KONINKRIJK DEELT ZIJN AYAHUASCA-ERVARINGEN BIJ OMMIJ.

“ONGELOOFLIJK! MIJN DEPRESSIE IS VOLLEDIG VOORBIJ”

Hoewel hoogleraar Informatica Matthew op professioneel gebied alles had bereikt wat hij wilde, voelde hij zich niet gelukkig. Nadat hij in een zware depressie terecht was gekomen, suïcidale gedachten had en te veel dronk, besloot hij om genezing te zoeken via Ayahuasca. Kijk hoe Matthew beschrijft hoe hij door zijn spirituele ontwaken bij OMMIJ dat zijn depressie volledig genas. Het bracht liefde, vreugde en geluk terug in zijn leven.

MIRA UIT JORDANIË DEELT HAAR AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“HET HEEFT MIJN LEVEN VERANDERD”

Eind 2018 kreeg Mira te maken met angsten en depressies. Omdat ze weer geluk wilde vinden en een doelgericht leven wilde leiden, reisde ze naar OMMIJ in Nederland en ze deed haar eerste Ayahuasca-ceremonie. Deze veranderde haar hele leven. Kijk hoe ze haar verbazingwekkende ervaring en transformatie beschrijft, die in voor haar magisch was.

ANTONIO UIT ITALIË DEELT ZIJN AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“IK BEN VEEL, VEEL, VEEL, VEEL BETER DAN VOORHEEN”

Na het grootste deel van zijn leven te hebben gevochten met depressie en angst, besloot Antonio om naar een Ayahuasca-ceremonie te gaan. Hij vond OMMIJ en zijn intuïtie vertelde hem onmiddellijk dat dit de juiste plaats voor hem was. Kijk hoe hij de magische ervaring beschrijft die hem bijna volledig bevrijdde van zijn depressie en die tot de dag van vandaag nog steeds elke dag zijn leven verrijkt.

MUJDA UIT NEDERLAND DEELT HAAR AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“IK BEN NU DE PERSOON DIE IK VOORBESTEMD BEN OM TE ZIJN”

Vier jaar geleden werd bij Mujda depressie en PTSS vastgesteld. Hoewel ze een behandeling onderging en medicijnen kreeg, zocht ze naar natuurlijke manieren om zichzelf te genezen. Ze vond het OMMIJ Healing Centre in Nederland en ging daarheen voor haar eerste Ayahuasca-ceremonie. Haar hele leven is hierdoor veranderd. Luister naar hoe zij beschrijft hoe het team van OMMIJ haar met liefde door de ceremonie begeleidde die haar “een heel nieuw persoon” maakte. Ze voelt zich nu positiever dan ze zich ooit heeft gevoeld.

ROB UIT NEDERLAND DEELT ZIJN AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“HET WAS EEN ECHTE GENEZING VOOR MIJ”

Ongeveer 28 jaar lang had Rob cocaïne, alcohol en marihuana gebruikt op een manier die hem op een punt bracht dat hij klaar was met zijn leven. Omdat hij wist dat zijn levensstijl hem kapot maakte, probeerde hij zijn verslavingen te bestrijden, maar dat lukte niet – totdat hij naar OMMIJ in Spanje ging voor een Ayahuasca Retreat. Zie hoe deze dappere ziel beschrijft hoe de zorgzame en openhartige gidsen bij OMMIJ hem hielpen diep te gaan met zijn reis en eindelijk echte genezing te krijgen en zijn verslavingen te overwinnen.

ZHANG UIT SINGAPORE DEELT HAAR AYAHUASCA-ERVARINGEN BIJ OMMIJ.

“IK BEN NU EEN AUTHENTIEKER PERSOON”

Zhang voelde zich verloren en richtingloos in haar leven. Ze wilde haar Ware Zelf ontdekken. Dus vloog ze naar OMMIJ in Spanje voor een vijfdaagse Ayahuasca-retreat. In de video zie je hoe zij haar ceremonies omschrijft als transformerend en hoe ze haar hielpen om elke dag vol energie te zijn, zich te ontdoen van haar zorgen en haar Authentieke Zelf te vinden.

ANTON UIT BELGIË DEELT ZIJN AYAHUASCA-ERVARINGEN BIJ OMMIJ.

“LIFE-CHANGING”

Anton worstelde al jaren met depressie en angst. Nadat talloze pogingen om genezing te vinden via therapie, medicatie, meditatie en lichaamswerk geen succes hadden, besloot hij naar de vijfdaagse Ayahuasca- en San Pedro-Retreat van OMMIJ in Spanje te gaan. Zie Anton beschrijven hoe deze ervaring het engste, maar en ook het diepste en mooiste was dat hem overkwam en hoe hij zijn angst overwon, onvoorwaardelijke zelfliefde vond en nu positief naar zijn toekomst kijkt.

MARY UIT HET VERENIGD KONINKRIJK DEELT HAAR BEVRIJDENDE AYAHUASCA-ERVARING BIJ OMMIJ.

“MIJN ANGSTEN ZIJN VOLLEDIG VERDWENEN”

Mary uit het Verenigd Koninkrijk voelde zich verloren in haar leven en was al jaren bang om haar huis te verlaten. Ze zag de ongelooflijke positieve veranderingen die haar broer, zus en moeder doormaakten nadat ze een Ayahuasca-reis hadden gemaakt. Vol hoop ging ze naar de OMMIJ Retreat in Spanje in de hoop genezen te worden. Zie hoe deze prachtige ziel beschrijft hoe Ayahuasca haar bevrijdde van al haar angsten en haar haar leven en familie teruggaf.

Suzanna Marks

Ik geloof dat de diepgaande inzichten en genezingen die ik hier bij OMMIJ heb ervaren en waargenomen, niet op een andere manier tot stand hadden kunnen komen. Ik was een scepticus. Nu ben ik een gelovige. Plantengeneeskunde is krachtig en heilig en krijgt bij OMMIJ het grootste respect.

– Suzanna Marks, 42, Duitsland –

Daria Norris

Ik ben in mijn leven naar veel retraites over de hele wereld geweest. Maar als vrouwelijke soloreiziger is OMMIJ’s retraite in Spanje de enige keuze ter wereld waar je je veilig en op je gemak kunt voelen.

Daria Norris, 36, Ierland –

Andreas Becksmith

Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor iedereen die me geholpen heeft mijn leven te veranderen. Van de locatie, het eten, de voorzieningen en de gidsen, mijn verblijf was meer dan geweldig! Ik ging er alleen in en kwam eruit met een hele nieuwe liefdevolle familie!

– Andreas Becksmith, 35, VS –

Rafael Born

Wat er in deze 5 dagen voor mij gebeurde, ging verder dan ik ooit had kunnen vermoeden en is moeilijk in woorden uit te drukken, behalve dat ik opnieuw contact maakte met mijn ziel en mijn ware levensdoel ontdekte, en dat ik meer zin in het leven heb dan ooit tevoren.

– Rafael Born, 31, VK –

Albert

Ik beleefde de meest intense, betoverende, prachtige, magische en geestverruimende tijden van mijn leven, gewoon WOW!

– Albert –

Luciana Rotta

Gewoonweg perfect! De mensen, de plaats, het respect voor de geneeskunde. Een aanrader voor wie bereid is in zichzelf te reizen.

– Luciana Rotta –

Ramon Wangemann

Mijn ervaring is nauwelijks in woorden te beschrijven. Twee woorden die dicht bij de kern komen zijn PURE en LOVE.

Ramon Wangemann –

Milka Rosic

Ik heb me nog nooit zo veilig en gesteund gevoeld. De ceremonies zijn transformerend, maar de mensen maken er een levensveranderende en magische ervaring van.

Milka Rosic –

Peder Fjällström

Het team en de kalme en mooie omgeving gaven me de kans om me volledig te laten gaan, om zowel oude trauma’s te herbeleven als echte extatische gelukzaligheid te ervaren..

– Peder Fjällström –

Ivica Kokot

Eerlijk gezegd, als iemand mij had verteld dat er een veilige remedie is voor mijn depressies en verslaving – dan had ik 20.000 euro betaald. Dit is gewoon een wonder.

– Ivica Kokot –

Boek nu