Retreat Spanje

 

ZONNESCHIJN
+
TRANS­FORMATIE
=
DE PERFECTE VAKANTIE

Healing center Nederland

Retreat Spanje

Boek nu

Een magische, levensveranderende vakantie naar transformatie en vrijheid

Word elke ochtend wakker met het gefluit van de vogels in ons Retreat Spanje. Zodra je naar buiten stapt, word je gekust door een milde mediterrane bries. Je verwelkomt deze zonnige dag door de frisse zeelucht diep in te ademen. Maak je hoofd leeg met wat meditatie of yoga in de open ontspanningstuin met de ruige bergen achter je. Neem daarna een duik in het zwembad, dat beschut wordt door grote palmbomen.

Of maak een rustige wandeling door de uitgestrekte fruittuin en pluk een paar sappige biologische sinaasappels voor je ontbijt. Je wordt hier omringd door warme, open minded mensen van over de hele wereld en beleef Ayahuasca- en San Pedro-ceremonies onder de met sterren bezaaide hemel.

Gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthavens van Alicante en Valencia binnen een uur rijden, OMMIJ nodigt je uit voor een magische, levensveranderende reis naar transformatie en vrijheid die je je altijd zult herinneren.

Meer dan een retreat. Dit is een modern overgangsritueel

Bij de OMMIJ retreat Spanje maak je kennis met diepe genezing en met het ontwaken van jezelf. Tijdens deze onvergetelijke dagen vergeet je de tijd, verlaat je de grenzen van je huidige wereld en stap je door een portaal in een wonderlijk land waar moedige mensen hun zelfbeperkende overtuigingen overwinnen. Waar ze hun goddelijke energie wakker schudden. Hier krijg je empowerment. Je transformeert. Je wordt herboren.

Ervaar de ene
“WOW”
na de andere

Als je ervoor kiest om een retreat bij ons bij te wonen, zul je de verlichting van je wezen ervaren. Je beseft dat de wereld nog wonderbaarlijker is dan je had durven dromen. Je breidt je bewustzijn uit en je verkent en verdiept je geest, je hart en je ziel. Je laat alle angsten vallen en komt in contact met een diepe liefde die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Je zult vrij zijn. Je zult levend zijn. Je wordt wakker.

Relax.
Retreat.
Regrow.

Tijdens dit retreat maak je deel uit van een echte gemeenschap en onvoorwaardelijke acceptatie. Iedereen wordt aangemoedigd om echt zichzelf te zijn en om het feest dat het leven is te ervaren. We integreren Ayahuasca- en San Pedro-ceremonies, Kambo, yoga, meditatie, extatische dans, visionaire schilderkunst, onderdompeling in de natuur, cirkels om ervaringen te delen, en meer. Hiermee maken we holistische genezing, spirituele transformatie en universele verbondenheid mogelijk.

Dit alles brengen we in balans met vers bereide, voedzame vegetarische maaltijden en vrije tijd waarin je ontspant, inzichten uitwisselt en je ervaringen integreert in je dagelijks leven.

Wordt wakker.
Je leven roept!

Het is tijd om wakker te worden en dat authentieke leven te leven. Dat wat je adem geeft en je de adem ontneemt. Sinds 2017 organiseert OMMIJ, ‘s werelds nummer 1 aanbieder van Ayahuasca-ceremonies, meerdaagse plantmedicijn retraites in het zonnige zuiden van Spanje. Dus waarom naar het verre Amazonegebied reizen en duizenden euro’s uitgeven als de perfecte Ayahuasca-ervaring hier in Europa is?

Sluit je aan bij OMMIJ in het Be Free Retreat Center voor een veilige en levensveranderende vakantie. Met de feedback van meer dan 40.000 deelnemers uit de hele wereld en 12 jaar ervaring in het verzorgen van therapeutische en helende Ayahuasca-ceremonies, hebben we deze eersteklas, all inclusive plantaardige geneeskunde en life-empowerment retraite gecreëerd.

Wij gebruiken een perfecte combinatie van plantaardige geneeswijzen en oude technieken zoals yoga en meditatie om onze deelnemers in staat te stellen hun authentieke zelf te vinden, te ontwaken tot hun volledige potentieel en een zelfbepaald, bewust en doelgericht leven te leiden.

Ben je klaar voor een next level transformatie en een diepgaande connectie met jezelf, de groep en de geest van het plantmedicijn? Dan is deze compleet verzorgde reis over het leven, genezing, groei en vrijheid voor jou!

De tijd is NU!

Woorden van onze
retreat deelnemers

Suzanna Marks

Ik geloof dat de diepgaande inzichten en genezingen die ik hier bij OMMIJ heb ervaren en waargenomen, niet op een andere manier tot stand hadden kunnen komen. Ik was een scepticus. Nu ben ik een gelovige. Plantengeneeskunde is krachtig en heilig en krijgt bij OMMIJ het grootste respect.

– Suzanna Marks, 42, Duitsland –

Daria Norris

Ik ben in mijn leven naar veel retraites over de hele wereld geweest. Maar als vrouwelijke soloreiziger is OMMIJ’s retraite in Spanje de enige keuze ter wereld waar je je veilig en op je gemak kunt voelen.

Daria Norris, 36, Ierland-

Andreas Becksmith

Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor iedereen die me hielp mijn leven te veranderen. Van de locatie, het eten, de voorzieningen en de gidsen, mijn verblijf was meer dan geweldig! Ik ging er alleen in en kwam eruit met een hele nieuwe liefdevolle familie!

– Andreas Becksmith, 35 –

Rafael Born

Wat er in deze 5 dagen voor mij gebeurde, ging verder dan ik ooit had kunnen vermoeden en is moeilijk in woorden uit te drukken, behalve dat ik opnieuw contact maakte met mijn ziel en mijn ware levensdoel ontdekte, en dat ik meer zin in het leven heb dan ooit tevoren.

– Rafael Born, 31, VK –

Bekijk alle ervaringen

Gelegen in een van de beste klimaatzones ter wereld

De OMMIJ retreat in Spanje vindt plaats in het Be Free Retreat centre, in de buurt van de stad Denía in de provincie Alicante. Dit toevluchtsoord ligt op een prachtige locatie in de buurt van de Costa Blanca. Je vindt er indrukwekkende kliffen en kilometerslange, prachtige, blauwe vlag stranden. Dit gebied heeft een uitstekend, mild klimaat met ongeveer 300 zonnige dagen per jaar en temperaturen tot 18 graden in de winter. Door deze perfecte omstandigheden verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie de Costa Blanca tot een van de beste klimaatzones ter wereld.

De Finca en
de accommodatie

Het Be Free Retreat Centre ligt op een perceel van 10.000m² met een groot buitengebied voor activiteiten, zoals yoga en meditatie, dans- en creatieve workshops, ceremonies en cirkels om ervaringen te delen. Het landgoed heeft een terras van 450m² met barbecue, grill en steenoven. Je vindt er een zwembad, een moestuin en een enorme sinaasappeltuin.

De finca zelf beslaat 900m² en heeft drie verdiepingen met een keuken, een ceremonieruimte en tien gastenkamers. We brengen onze gasten onder in tweepersoonskamers of kamers met vijf bedden. Je zult niet veel op je kamer zijn, maar het is wel een prettige plek om een pauze te nemen, te lezen, te reflecteren of een dutje te doen.

Dit retreat is
ideaal voor jou als:

 • Je een magische, levensveranderende vakantie wil ervaren naar transformatie en vrijheid.
 • Je je comfortzone wil verlaten en een mythische wereld wil betreden om je verborgen potentie te ontdekken en je wakker te schudden.
 • Je deel wil uitmaken van een internationale Tribe van moedige, nieuwsgierige, op groei gerichte mensen.
 • Je je bewustzijn wil evolueren en authentieker en echter wil worden.
 • Je diep ontzag en universele liefde wil ervaren voor jezelf en de hele schepping.
 • Je jezelf wil versterken en zelf wil bepalen hoe je je leven leidt in volledige afstemming met je eigen waarheid.
 • Je je ware zelf wil vinden en jezelf wil ontdoen van beperkte overtuigingen of negatieve emotionele patronen.
 • Je diepe genezing wil ervaren en een gezonder en doelgericht leven wil leiden.
 • Je de controle over je leven terug wil en depressie, angst, trauma, verslaving of dwangstoornissen wil overwinnen.

Dit retreat is
NIET voor jou als:

 • Je niet openstaat voor nieuwe ervaringen.
 • Je niet weet wat je gevoelens zijn en niet helemaal eerlijk kan zijn tegenover jezelf en het OMMIJ-team.
 • Je geen compassie en acceptatie naar andere mensen toont.
 • Je lijdt aan schizofrenie, een bipolaire stoornis, psychoses, borderline of andere psychische stoornissen.
 • Je een van de volgende aandoeningen hebt of hebt gehad: een ernstige nieraandoening, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, ernstige neurologische aandoeningen, hypertensie, cardiovasculaire aandoeningen zoals angina pectoris, beroertes en CVA’s, een geconstateerde of verwachte feochromocytoom (een tumor van de bijnieren), bloeddyscrasieën (abnormale cellen), hyperthyreoïdie (overactieve schildklier) of bepaalde leveraandoeningen.
 • Je momenteel antidepressiva gebruikt (je moet 4 tot 8 weken voor je retreat stoppen met het innemen hiervan).
 • Je momenteel pijnstillers, slaappillen of medicijnen tegen migraine en allergieën gebruikt (je mag deze medicijnen 3 tot 6 dagen voor je ceremonie niet meer nemen).
 • Je momenteel zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Je alcohol of drugs zoals cocaïne, amfetamine, MDMA, etc. wil combineren met het plantmedicijn.
 • Je het plantmedicijn aanziet voor een recreatieve drug en je gewoon wilt feesten.

BELANGRIJK: Voordat je je ceremonie boekt moet je de “Medische en veiligheidsrichtlijnen voor de inname van Ayahuasca en San Pedro (Huachuma)” van OMMIJ hebben gelezen en goedkeuren. Daar vind je een gedetailleerde lijst van contra-indicaties en stoffen, medicijnen, drugs, medische aandoeningen die je moet vermijden bij Ayahuasca en San Pedro.

Vind je ware zelf en word weer vrij.

Boek nu