Emotionele en Mentale
Voorbereiding

 

Voor een hogere kans op een doorbraak

FYSIEK

EMOTIONEEL/MENTAAl

SPIRITUEEL

INTEGRATIE

Net zo belangrijk als de fysieke voorbereiding is de emotionele en mentale reiniging die je doet in de tijd voor de ceremonie. Een reis met ayahuasca of San Pedro is energiewerk. De planten zullen je energie verhogen om je een spirituele doorbraak te geven. Hoe zuiverder je energie al is wanneer je de energie van de plant ontmoet, hoe groter je kansen zijn om een doorbraak te ervaren. Dit is wat je vooraf kunt doen.

Verlaag je consumptie van nieuws en sociale media

Nieuws is voor 99% slecht nieuws, gevuld met pessimisme en ellende. Het doel is niet om je te informeren, maar de sociale media veroorzaken angst en een negatief wereldbeeld. Als je jezelf wil informeren, vraag dan aan een vriend wat het laatste nieuws is. Vergaap jezelf niet aan de beelden en negativiteit die ze veroorzaken. Sociale media waren bedoeld om ons te verbinden met vrienden, familie en gelijkgestemden, maar voor veel mensen is het een pure afleiding van hun echte leven geworden en een scheiding van hun echte vrienden. Als je in contact wilt komen met vrienden, ga er dan op uit, ontmoet ze persoonlijk en breng wat quality time door die je energie doet stijgen.

Probeer seksuele activiteit met jezelf en anderen te vermijden

Hoe je dit aanpakt is natuurlijk aan jou persoonlijk, maar wij raden je aan om seksuele activiteit, inclusief masturbatie, drie dagen voor en na je ceremonie te vermijden. Dit is waarom: seksuele energie is je sterkste levenskracht. Wanneer je een orgasme hebt, explodeert deze levenskracht vanuit je lichaam naar buiten, en stuurt de energie ofwel naar je partner ofwel naar buiten in de ether. Hoe goed het ook voelt, dit kan je reservoir van beschikbare energie uitputten, je vermogen om krachtig te blijven tijdens het energiewerk verminderen en zo de effectiviteit van de planten om je te onderwijzen en te leiden belemmeren.

Vermijd negatieve mensen

Er gebeuren mooie dingen als je afstand neemt van negatieve mensen. Je energie gaat omhoog, je bent tevredener en gelukkiger. Ze vermijden betekent niet dat je ze haat, het betekent gewoon dat je jezelf respecteert.

Stop met roddelpraat

Helaas is roddelen de belangrijkste vorm van communicatie in de media en onze samenleving geworden. Ons ego houdt van negatief geroddel, want we voelen ons beter over onszelf als we andere mensen zien lijden en dezelfde fouten zien maken als wij: ellende houdt van gezelschap. Vermijd slecht spreken over anderen. Gebruik de kracht van je woorden in de richting van waarheid en liefde. Besef dat je ego niet je amigo is. Anderen kwetsen zal jou ook altijd kwetsen. Houd je energie schoon.

Vind je ware zelf en word weer vrij.

Boek nu