Ervaar genezing

genezings­methoden en ceremonies die het fysieke en mentale welzijn kunnen verbeteren.

Ayahuasca

San Pedro

Kambo

Boek nu

ceremonie-bij-ommij-healing-centrum-4
Ceremonie Ommij Healing Center: Individuen verzamelden zich in een cirkel en namen deel aan een heilige ceremonie met kaarsen en helende kristallen.

JE REIS NAAR DIEPE EN HOLISTISCHE GENEZING BEGINT MET CEREMONIES BIJ OMMIJ.

Voor veel mensen is hun leven tegenwoordig inauthentiek geworden door de homogeniserende en destabiliserende effecten van de moderniteit. Mensen voelen zich gedwongen in niet-authentieke rollen die hen scheiden van hun ware zelf, hun emoties, hun geestelijk leven, hun waarheid en hun doel. Het resultaat van die scheiding uit zich vaak in verslavingen, geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie en angst, of in door stress veroorzaakte lichamelijke ziekten en andere chronische aandoeningen. Terwijl de moderne geneeskunde de fysieke oorzaken van ziekten en de symptomen behandelt, pakt zij niet de emotionele, energetische en spirituele wortels aan die deze ziekten veroorzaken.

Bij OMMIJ geloven we dat diepe holistische genezing alleen kan worden bereikt als het individu weer in contact komt met zijn ware zelf en als het genezingsproces lichaam, geest, ziel en ziel omvat. Daarom gebruiken we psychoactieve plantengeneeskunde zoals Ayahuasca en San Pedro en traditionele geneeswijzen zoals Kambo die het fysieke en mentale welzijn kunnen helen en stimuleren.

Ceremonie bij Ommij Healing Centre: Mensen kwamen bijeen in een serene omgeving en namen deel aan een genezingsceremonie.

Ayahuasca.

We werken met deze Master Teacher Plant in een therapeutische omgeving om je (opnieuw) te verbinden met je ware, authentieke zelf, om je bewustzijn te vergroten en om je potentieel te activeren waarmee persoonlijke en spirituele groei mogelijk wordt. Dit heilige Plant Medicine brengt je fysieke, mentale, spirituele en emotionele realiteit samen in harmonie en leidt je naar diepe, holistische genezing.

Een close-upbeeld van een groene cactusplant met stekelige naalden en een gestructureerd oppervlak

San pedro.

We werken met de San Pedro-cactus om innerlijke aandoeningen te genezen. Door de geduldige wijsheid van dit heilige Plant Medicine vind je rust en kalmte en voel je je weer één met de schepping. San Pedro helpt om de banden tussen de mensen te versterken en zorgt voor eenheid met jezelf, met andere mensen, met de natuurlijke wereld en met het hele bestaan in het algemeen.

Kambo-ceremonie bij Ommij Healing Center traditionele geneeswijze.

KAMBO.

We gebruiken Kambo meestal als voorbereiding op een Ayahuasca- of San Pedro-ceremonie. Kambo is de afscheiding van een kikker uit de Amazone en is een van de sterkste natuurlijke bronnen om het immuunsysteem te versterken. Dankzij zijn unieke antibiotische en antivirale eigenschappen heeft dit zuiverende ontgiftingsmiddel bekendheid gekregen als een krachtige behandeling voor chronische pijn, psychische aandoeningen en verslaving.

Plant medicijn

Enkele van de meest krachtige helende middelen die de mensheid ter beschikking staan.

Plantaardige geneeskunde is een kruidengeneesmiddel dat al duizenden jaren door inheemse genezers wordt gebruikt om transcendente en niet-alledaagse bewustzijnstoestanden op te wekken. Dergelijke toestanden stellen mensen in staat communicatiekanalen te openen naar hun onderbewuste innerlijke landschappen, persoonlijke en spirituele doorbraken te beleven, emotionele wonden te helen, een diep gevoel van betekenis en verbondenheid te krijgen, en uiteindelijk weer heel te worden en te genezen.

Bij OMMIJ bieden we de kans om een verscheidenheid aan medicijnen en oude technieken te ervaren om je te helpen vinden wat het beste voor je is. We hebben helende reizen begeleid voor meer dan [deelnemers] uit de hele wereld en hen geholpen om de gezondheid in alle aspecten van hun leven terug te winnen. Als je je unieke genezingsproces een vliegende start wilt geven en de plantengeneeskunde wilt ervaren in een veilige, therapeutische context – neem dan deel aan een van onze ceremonies in Nederland of retraites in Spanje.

JE BENT UNIEK. NET ALS JE WEG NAAR GENEZING.

Ayahuasca

San Pedro

Kambo