Locaties

 

EEN AYAHUASCA HEALING CENTER IN NEDERLAND EN EEN PLANT MEDICINE RETREAT IN HET ZONNIGE ZUIDEN VAN SPANJE

HEALING CENTER NEDERLAND.

RETREAT SPANJE.

Boek nu

OMMIJ heeft momenteel een Ayahuasca Healing Center in Nederland en een Plantmedicijn Retreat in het zonnige zuiden van Spanje. Twee andere retreats in Portugal zijn in de maak. Welke locatie je ook kiest, je krijgt altijd 100% OMMIJ-kwaliteit: de veiligste en beste therapeutische ayahuasca- en plantmedicijn-ceremonies onder leiding van getrainde OMMIJ-gidsen met een schat aan ervaring. Zij helpen je op je reis naar genezing, transformatie en persoonlijke en geestelijke groei.

HEALING CENTER NEDERLAND.

Het OMMIJ Healing Center in Nederland is opgericht in 2011 en volledig gerenoveerd in 2019. Het is het bekendste en populairste ayahuascacentrum van Europa. We houden dagelijks therapeutische ayahuasca-ceremonies waar al meer dan 28.000 mensen aan mee hebben gedaan. OMMIJ heeft hierin een onberispelijke staat van dienst en heeft een voorbeeldige reputatie vanwege de hoge veiligheidsnormen en onze medelevende zorg.

RETREAT SPANJE.

Onze eersteklas, all-inclusive, empowering retreat vindt plaats in een van de beste klimaatzones ter wereld: Zuid-Spanje. Het is een veilige en rustige omgeving met veel zon en goede en helende vibes. We bieden hier meerdaagse ayahuasca- en plantmedicijn-ceremonies aan. Als je op zoek bent naar een magische, baanbrekende vakantie die transformatie en vrijheid oplevert, dan is de OMMIJ-retreat in Spanje perfect voor jou.

Vind je ware zelf en word weer vrij.

Boek nu