Voor­bereiding

 

Voor een succesvolle en trans­formerende ervaring.

Fysiek

EMOTIONEEL / MENTAAL

SPIRITUEEL

Integratie

Mensen die deelnemen aan verschillende activiteiten bij Ommij Healing Centre, waaronder yoga-, meditatie- en therapiesessies
Groep individuen die yoga doen bij Ommij Healing Center

OMMIJ begeleiding.

Om een veilige en bevredigende genezingservaring te hebben en het meeste voordeel te halen uit het werken met Ayahuasca en San Pedro geneeskunde is het belangrijk om je tijdig en zorgvuldig voor te bereiden. We laten je kennismaken met het juiste plantaardige medicijndieet en laten je zien hoe je lichaam, geest en ziel in je voorbereiding kunt opnemen voor een succesvolle reis naar genezing en transformatie.

Bij OMMIJ zijn we gepassioneerd om onze deelnemers veilig en respectvol te begeleiden tijdens hun Ayahuasca en Plant Medicine ceremonies en hen te helpen spirituele, mentale en fysieke genezing te vinden. We hebben het geluk dat we tienduizenden fantastische mensen van over de hele wereld hebben begeleid bij het voorbereidingsproces, het medicijn zelf en de integratie. Leer hoe wij deze drie pijlers in ons healingwerk integreren en wat jij kunt doen om een succesvolle en transformerende ervaring te garanderen.

Mensen die yoga beoefenen bij Ommij Healing Centre.

FYSIEKE VOORBEREIDING.

De meeste van onze lichamen zijn vervuild met allerlei stimulerende, energetisch zware en giftige voedingsmiddelen uit ons moderne dieet. Als je die gifstoffen van tevoren verwijdert, is het makkelijker voor ayahuasca om in je lichaam te werken.

Drie gouden boeddha's op een plank in een kamer bij Ommij Healing Centre.

EMOTIONELE/ MENTALE VOORBEREIDING.

Net zo belangrijk als de fysieke voorbereiding is de emotionele en mentale reiniging die je doet in de tijd voor de ceremonie. Een reis met Ayahuasca of San Pedro is energiewerk. De planten zullen je energie verhogen om je een spirituele doorbraak te geven.

Interieur van Ommij Healing Centre, met serene sfeer en holistische inrichting.

GEESTELIJKE VOORBEREIDING.

Om je voorbereiding compleet te maken, raden we je aan een mindfulness praktijk zoals meditatie te beoefenen en een duidelijke intentie voor je ervaring te bepalen. Zo zorg je voor je spirituele welzijn.

Vind je ware zelf en word weer vrij.

Boek nu