Healing center
Nederland

HET VEILIGE EN VERTROUWDE THUIS VOOR JOUW HEALING­CEREMONIE MET AYAHUASCA

Healing center Nederland

Retreat Spanje

Boek nu

OMMIJ is ‘s werelds meest vertrouwde en meest populaire aanbieder van ayahuasca- en plantmedicijn ceremonies en retraites

Opgericht in 2011 en volledig gerenoveerd in 2019 is dit Healing Centrum in Nederland de thuisbasis geworden voor duizenden gelijkgestemde en op groei gerichte mensen uit de hele wereld. Het is de plek voor iedereen die een veilige, therapeutische ervaring wil opdoen. Ayahuascaceremonies waarvan bewezen is dat ze het persoonlijke en spirituele potentieel van de deelnemers ontvouwen en diepe genezing mogelijk maken.

Genezing en transformatie in Nederland

Het OMMIJ Healing Centrum in Nederland ligt op tien kilometer van de Duitse grens in het oosten van Nederland in de vredige, eeuwenoude stad Doetinchem. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar vanaf Schiphol – de trein- of autorit duurt ongeveer twee uur. OMMIJ nodigt je uit om Moeder Ayahuasca te ontmoeten en een magische, levensveranderende reis naar genezing en transformatie te ervaren.

De perfecte plek om moeder ayahuasca te ontmoeten

Vanaf het moment dat je het Healing Centrum binnenstapt, voel je je thuis – welkom en verzorgd. Dit is een veilige, gezellige en heilige plek, waar iedereen echt zichzelf kan zijn. Het betreden van het centrum voelt als een grote warme knuffel die je kalmeert en je verzekert dat dit de juiste plek is om Moeder Ayahuasca te ontmoeten. Laat je ego dus buiten en betreed een wereld van liefde, mededogen en acceptatie. Of zoals we bij OMMIJ zeggen: Love. Be. Free.

Looks good.
Feels good.
Is good

Het Healing Centrum bevindt zich op de begane grond en beslaat 350m². Het bestaat uit een grote ceremonieruimte met plaats voor 18 deelnemers, een kleine ceremonieruimte met plaats voor 3 deelnemers, een woonkamer met keuken voor gemeenschappelijke maaltijden, integratie en gesprekscirkels, twee gedeelde slaapkamers met stapelbedden voor overnachtingen, twee toiletten met een douche, een ontspanningsruimte, een buitenruimte om te ontspannen.

Het interieur is fris met warme houten accenten en groene planten. De ceremonieruimtes zijn voorzien van airconditioning en hebben een surround sound systeem dat ervoor zorgt dat je, ongeacht waar je ligt, wordt meegenomen door zorgvuldig geselecteerde muziek die je ervaring nog eens extra verdiept.

Gespecialiseerd in therapeutische Ayahuascaceremonies

Boek nu

Het Healing Centrum in Nederland is uitsluitend gespecialiseerd in therapeutische Ayahuascaceremonies. Ons team maakt gebruik van decennia aan onderzoek naar Ayahuasca om zo de ideale omstandigheden te creëren voor jouw levensveranderende, helende ervaring. Bij elke ceremonie gelden de principes van verantwoordelijkheid, kennis, veiligheid, wederkerigheid en duurzaamheid. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Ayahuasca-groepsceremonies. Bij de ceremonies op dinsdag, woensdag en donderdag is plek voor maximaal 12 personen. Op vrijdag en zaterdag kunnen er maximaal 17 personen deelnemen.
  • Ayahuasca-privégroepsceremonies voor privégroepen van maximaal drie personen. Deze ceremonies houden we op maandag.
  • Ayahuasca-privéceremonies (alleen jij en de ceremonieleider). Deze ceremonies houden we ook op maandag.

Ayahuasca ervaringen

LUISTER TERWIJL ONZE DEELNEMERS PRATEN OVER HUN AYAHUASCA-ERVARINGEN BIJ OMMIJ EN HUN VERBAZINGWEKKENDE SUCCESSEN