Nodig vrienden uit

En jullie worden beloond

Nodig vrienden uit

Nodig vrienden uit via e-mail, messenger apps of met uw link via social sharing.

Uw vrienden boeken een ceremonie of retraite & krijgen €20 korting op hun eerste boeking.

Je krijgt €20 voor elke vriend die een ceremonie of retraite boekt.


HELP JE VRIENDEN EN WORD BELOOND.

Help je vrienden hun authentieke zelf te vinden en te ontwaken tot hun hoogste potentieel. Je hebt de magie en helende kracht van Plantengeneeskunde ervaren. Nu kun je het Goede Nieuws verspreiden met je vrienden en €20 verdienen voor elke vriend die zich aanmeldt bij OMMIJ en zijn eerste ceremonie of retraite boekt.
VERWIJZINGSPROGRAMMA VOORWAARDEN.

 

HOE U UW VRIENDEN KUNT DOORVERWIJZEN.

Je kunt nu je vrienden introduceren bij OMMIJ, hen €20 korting geven voor hun eerste ceremonie of retraite en €20 verdienen voor elke vriend die door jou is doorverwezen. Door op de knop “Vrienden uitnodigen” te klikken kun je vrienden naar OMMIJ verwijzen via je e-mail contacten, je contacten in je messenger apps of je contacten op sociale netwerken.

Wij noemen “Verwijzer” elk van uw vrienden die lid wordt van OMMIJ nadat u OMMIJ aan uw vriend heeft voorgesteld via dit verwijzingssysteem. Wij noemen “Verwijzer” de gebruiker die vrienden verwijst via het verwijzingssysteem. Met het verwijzingssysteem kunt u de verwijzingslink maken en delen met uw connecties via een e-mailbericht, een bericht via messenger apps (zoals WhatsApp, Viber etc.) of de verwijzing posten op Twitter, Facebook, Instagram en persoonlijke blogs.

U gaat ermee akkoord het verwijzingssysteem alleen te gebruiken met persoonlijke vrienden en geen verwijzingen te publiceren of te laten publiceren of verspreiden op of via methoden, platforms en media waarvan u niet redelijkerwijs kunt aannemen dat alle of de meeste lezers of ontvangers uw persoonlijke vrienden zijn (zoals couponwebsites, Reddit, Wikipedia).

Elk contact dat u toevoegt aan het verwijzingssysteem zal een e-mail ontvangen met de mededeling dat u ons naar hen hebt verwezen en hen uitnodigt om om-mij.nl te bezoeken. U bent verplicht toestemming te verkrijgen van uw verwijzers voordat u hen doorverwijst.

 

IN AANMERKING KOMENDE GEBRUIKERS – BEPERKTE TIJD.

Dit verwijzingsprogramma staat alleen open voor geregistreerde OMMIJ-gebruikers, voor een beperkte tijd, en we kunnen dit verwijzingsprogramma te allen tijde intrekken of opschorten (geheel of gedeeltelijk). De vereisten en incentives kunnen ook te allen tijde worden gewijzigd.

 

HET VERDIENEN, ONTVANGEN EN INWISSELEN VAN SPAARPUNTEN.

Ten eerste krijgt één van uw Referrals 20 OMMIJ Credit Points (1 OMMIJ Credit Point = €1) voor hun eerste boeking/aankoop bij OMMIJ.

Ten tweede, voor elke gekwalificeerde aankoop die uw doorverwijzers doen, ontvangt u, als doorverwijzer, 20 OMMIJ Credit Points wat overeenkomt met een bedrag van €20. In totaal kunt u onbeperkt OMMIJ Credit Points verdienen.

Bovendien ontvangt u voor elke toekomstige in aanmerking komende aankoop die uw verwijzingen na hun eerste in aanmerking komende aankoop doen, 5 OMMIJ-kredietpunten.

 

OMMIJ KREDIETPUNTEN.

OMMIJ biedt u Credit Points (“OMMIJ Credits” of “Credits” of “OMMIJ Credit Points”), hetzij voor het aanbevelingsprogramma, voor promotionele doeleinden of anderszins, die uitsluitend kunnen worden gebruikt voor het boeken en aankopen van een ceremonie of retraite op de OMMIJ Website. Uw beschikbare Kredietbalans verschijnt in uw account. Uw geldige OMMIJ Credit Points kunnen worden toegepast op uw volgende boeking en aankoop en kunnen worden bekeken in uw besteloverzicht nadat u de bestelling heeft geplaatst. Tenzij anders vermeld, vervallen OMMIJ Credits niet.

OMMIJ Credits dienen alleen als stimulans om OMMIJ te gebruiken en zijn daarom niet inwisselbaar voor geld, hebben geen geldwaarde en worden niet terugbetaald. Eenmaal gebruikt, kunnen OMMIJ Credit Points niet worden teruggestort op uw rekening, zelfs als uw boeking en aankoop wordt geannuleerd. OMMIJ Credit Points kunnen onderhevig zijn aan aanvullende voorwaarden en beperkingen die u bij ontvangst van de Credit Points worden meegedeeld.

Creditpunten kunnen vervallen in geval van fraude, misbruik of schending van deze voorwaarden. OMMIJ behoudt zich het recht voor het OMMIJ Credit Points Programma te allen tijde te wijzigen of te annuleren. Als u of OMMIJ uw OMMIJ-account deactiveert of opschort, vervallen alle ongebruikte OMMIJ-credits in uw account.

 

KWALIFICERENDE AANKOOP.

Een in aanmerking komende aankoop betekent een succesvol geboekte ceremonie of retraite gekocht door de Referral.

 

VERWIJZINGEN DOOR MEERDERE GEBRUIKERS.

Als uw Referral ook door een andere gebruiker is doorverwezen, verdient u alleen shopping credits als de Referral zich inschrijft en een ceremonie of retraite boekt/koopt op basis van uw doorverwijslink. Als uw verwijzing de doorverwijslink van een andere gebruiker gebruikt op basis waarvan deze zich heeft aangemeld en een ceremonie of retraite heeft geboekt, ontvangt u geen shopping credits.

 

ALS JE BENT UITGENODIGD BIJ OMMIJ VIA EEN VERWIJZING.

Als u een in aanmerking komende aankoop doet, ontvangt uw Verwijzer het winkeltegoed op zijn/haar OMMIJ-rekening en wij zullen uw Verwijzer ervan op de hoogte stellen dat hij/zij dit tegoed heeft verdiend dankzij uw aankopen. Wij zullen echter geen details over uw aankopen met de Verwijzer delen.

 

BELANGRIJKE DISCLAIMERS.

Wij behouden ons het recht voor om uw account op te schorten en het recht op shoptegoed voor verwijzingen te verwijderen indien wij enige activiteit constateren die wij in strijd achten met de voorwaarden van het verwijzingsprogramma of de gebruiksvoorwaarden van OMMIJ door de verwijzer en/of de verwijzer. Wij behouden ons het recht voor de deelname aan het Verwijzingsprogramma te onderzoeken op eventuele frauduleuze activiteiten en maatregelen te nemen om deze te beëindigen. Wij behouden ons het recht voor dit aanbevelingsprogramma te allen tijde zonder kennisgeving te wijzigen of op te schorten.