Samenvatting:

  • Transformatieve Reis: Begin een spirituele ontwaking en zelfontdekking met OMMIJ.
  • Mystieke Rijken: Verken de diepten van DMT en Ayahuasca, en ontsluit diepgaande ervaringen.
  • Pioniers in Ceremonies: Doe mee met veilige, transformerende Ayahuasca-ceremonies sinds 2011.
  • Wereldwijde Gemeenschap: Sluit je aan bij meer dan 50.000 deelnemers van over de hele wereld op dit verlichtende pad.
  • Genezing en Visionair: Ervaar de genezende krachten van Kambo en de visionaire inzichten van San Pedro.
  • Spirituele Coaching: Ontvang begeleiding en ondersteuning om je innerlijke wereld te navigeren en je ervaringen te integreren.
  • Integratieworkshop: Leer de inzichten en transformaties van de ceremonies te verweven in je dagelijks leven.
  • Open Uitnodiging: De deuren staan open voor degenen die genezing, begrip en transformatie zoeken.

In onze onophoudelijke zoektocht naar zelfontdekking en spiritueel ontwaken, hebben we een pad ontdekt dat niet alleen inzicht, maar ook transformatie belooft. Bij OMMIJ duiken we in de mystieke rijken mogelijk gemaakt door DMT (dimethyltryptamine), een verbinding die niet alleen een substantie is, maar een deur naar diepgaande spirituele ervaringen. Laten we samen aan deze reis beginnen, verkennend hoe DMT, door middel van Ayahuasca-ceremonies, een sleutel wordt om delen van onszelf te ontgrendelen die wachten om ontdekt te worden.

OMMIJ: Pioniers in DMT Ceremonies

Sinds onze oprichting in 2011 zijn we bij OMMIJ toonaangevend in het faciliteren van veilige en transformerende Ayahuasca-ceremonies. Onze missie gaat verder dan alleen het houden van ceremonies; we streven ernaar een toevluchtsoord te bieden voor genezing, leren en groei. Met meer dan 50.000 deelnemers van over de hele wereld, is onze reis een getuigenis van de kracht van Ayahuasca en DMT om individuen te helpen op hun pad naar verlichting en zelfontdekking.

Begrip van Ayahuasca: De Heilige Drank

Ayahuasca, een drank met oude wortels, wordt vereerd om zijn genezende en visionaire eigenschappen, voornamelijk vanwege DMT, het actieve ingrediënt. Deelnemen aan een Ayahuasca-ceremonie is niet alleen een kwestie van het consumeren van een psychedelisch middel; het gaat om jezelf voorbereiden op een reis die het fysieke met het spirituele verbindt, begeleid door ervaren sjamanen die een veilige en verlichtende ervaring waarborgen.

De Ayahuasca Ceremonie Ervaring met OMMIJ

Onze ceremonies zijn meer dan rituelen; het zijn transformerende ervaringen die diepe introspectie en genezing faciliteren. Deelnemers beschrijven vaak het tegenkomen van diepgaande, levensveranderende inzichten en een hernieuwd gevoel van doel. Het is een reis waarvoor we je zorgvuldig voorbereiden, ervoor zorgend dat je mentaal, fysiek en spiritueel klaar bent.

De Geneeskracht van Kambo

Kambo, nog een juweel in ons repertoire, is een traditionele genezingsceremonie bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Afkomstig van de Amazoneboomkikker, reinigt dit krachtige medicijn het lichaam en de geest, en biedt voordelen die variëren van verbeterde immuniteit tot emotionele genezing.

Omarmen van het Mystieke: San Pedro Ceremonies

San Pedro, een cactus met krachtige psychoactieve eigenschappen, wordt al millennia gebruikt voor zijn genezende en visionaire mogelijkheden. Onze San Pedro-ceremonies bieden een andere, maar even diepgaande ervaring, die een verbinding met de natuurlijke wereld en de diepere aspecten van het zelf faciliteert.

Het Belang van Spirituele Coaching

Op onze reis naar zelfontdekking is begeleiding onschatbaar. Onze spirituele coachingssessies zijn op maat gemaakt om je te helpen de complexiteiten van je innerlijke wereld te navigeren, ondersteuning en inzichten te bieden terwijl je je ervaringen uit de ceremonies integreert in je dagelijks leven.

Integratie Workshop: Het Verwerken van de Ervaring

Integratie is essentieel om de volledige voordelen van je ervaringen te realiseren. Onze workshops bieden je de hulpmiddelen en het begrip die nodig zijn om de inzichten en transformaties die tijdens de ceremonies zijn opgedaan, te verweven in het weefsel van je leven.

Onze deuren staan open voor degenen die genezing, begrip en transformatie zoeken. Bij OMMIJ leiden we je niet alleen door een ervaring met DMT; we nodigen je uit om op een reis van zelfontdekking en diepgaand spiritueel ontwaken te gaan. Klaar om de diepten van je ziel te verkennen? Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis.

Klaar voor je reis?

Ja.
Een Betoverende reis met Ayahuasca in drie delen

Een Betoverende reis met Ayahuasca in drie delen

Terwijl de interesse in genezingsceremonies en de ontdekkingstocht naar spirituele verlichting met Ayahuasca blijft pieken, zijn we bij OMMIJ super enthousiast om ons inzicht in iets heel bijzonders met je te delen: de "Magie van de Trilogie Reis". We snappen heel...

Lees meer