Samenvatting:

  • Mujda, een deelneemster van een OMMIJ retreat, deelt haar transformatieve reis met Ayahuasca, waardoor ze haar depressie en PTSS kon overwinnen.
  • Onder begeleiding van zorgzame professionals navigeerde Mujda door haar Ayahuasca-ervaring, wat leidde tot een diepgaande verschuiving in haar levensperspectief.
  • Terugkijkend op haar vooruitgang moedigt Mujda degenen die overwegen om Ayahuasca te proberen aan om professionele begeleiding te zoeken, en benadrukt ze het belang van de juiste omgeving en mensen.

“Hallo, mijn naam is Mujda.”

Met deze woorden worden we geïntroduceerd aan het krachtige verhaal van Mujda, een jonge vrouw uit Nederland die vier tot vijf jaar geleden werd gediagnosticeerd met depressie en PTSS. Op zoek naar innerlijke genezing, begon Mujda aan een transformerende reis met Ayahuasca, een krachtig plantengeneesmiddel dat bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen en het potentieel om diepgaande persoonlijke inzichten en genezing te faciliteren.

Mujda begint haar verhaal:

“Vier of vijf jaar geleden werd ik gediagnosticeerd met depressie en PTSS. Ik was toen al medicijnen aan het nemen en onderging behandelingen, maar ik was gewoon op zoek naar een manier om mezelf van binnenuit te genezen.”

Ze vertelt over haar ontmoeting met OMMIJ en de verwelkomende omgeving die haar daar wachtte: “Toen ik contact opnam met OMMIJ, voelde het direct goed. Het personeel was erg vriendelijk.”

Ondanks haar angst werd Mujda gerustgesteld door het ervaren personeel dat al talloze malen eerder Ayahuasca ceremonies had begeleid. Ze overwon snel haar initiële terughoudendheid en plande haar afspraak. Mujda benadrukt de sleutelrol die haar gids tijdens de ervaring, speelde.

“Hij was het beste dat mij die dag is overkomen, en ik zal hem nooit in mijn leven vergeten omdat hij mij op zo’n goede manier begeleidde.”

Mujda’s ervaring bij OMMIJ werd gekenmerkt door comfort, sereniteit en een gevoel van thuiskomen, de perfecte omgeving voor zo’n diep persoonlijke reis. Terugkijkend op haar verleden herinnert ze zich een heel andere versie van zichzelf:

“Ik bevond me op een zeer negatieve plek, ik was overgeleverd aan negatieve gevoelens, was altijd moe en was bang om risico’s te nemen.”

Vandaag de dag is Mujda’s transformatie ronduit opmerkelijk. “Ik heb mijn school afgerond, ik ben nu verpleegkundige, ik werk in een ziekenhuis en volg momenteel ook een andere studie, en voel me positiever dan ooit tevoren. Ik ben de persoon die ik bedoeld was te zijn.”

Mujda, die Ayahuasca ook ergens anders in een minder professionele setting heeft geprobeerd, trekt een scherpe vergelijking tussen de ervaringen. De afwezigheid van een ervaren gids en een geruststellende omgeving resulteerde in een negatieve ervaring, wat voor haar het belang van een professionele omgeving zoals OMMIJ voor zo’n krachtige reis bevestigde.

Ze besluit haar verhaal met een sterke aanbeveling voor iedereen die overweegt Ayahuasca te gebruiken: “Als je jezelf een goede Ayahuasca ervaring wilt verzekeren, ga dan naar OMMIJ. Zij zullen je de beste ervaring van je leven geven. Bedankt, OMMIJ.”

Mujda’s Ayahuasca ervaring is een getuigenis van de potentieel transformerende kracht van Ayahuasca, maar evenzeer een getuigenis van het belang van deskundige begeleiding en een ondersteunende omgeving. Haar reis biedt hoop en geruststelling voor degenen die worstelen met hun eigen innerlijke demonen, een getuigenis van de kracht en veerkracht van de menselijke geest.

Voel je ook de roeping?

Boek nu
Ayahuasca Integratie: Kan ik naar mijn werk na een Ceremonie?

Ayahuasca Integratie: Kan ik naar mijn werk na een Ceremonie?

Ayahuasca ceremonies zijn vaak diepgaande, levensveranderende ervaringen, die ons begrip van onszelf en onze plaats in het heelal veranderen. Maar met deze diepgaande transformaties komen emotionele omwentelingen, als oude wonden worden geopend, genezing begint, en frisse inzichten doordringen in ons bewustzijn.

Lees meer
Het Ayahuasca Dieet – Alles wat je moet weten

Het Ayahuasca Dieet – Alles wat je moet weten

Verbind je dieper met Ayahuasca door reiniging en een plantaardig dieet. Ontdek de impact van het vermijden van tyramine-rijke voedingsmiddelen en het volgen van veiligheidsrichtlijnen voor een betekenisvolle ervaring.

Lees meer